BABYSANG


Velkommen til babysang i Eiksmarka kirke

 

Hver onsdag formiddag, fra klokken 11.00-13.00, inviterer vi til babysang i Eiksmarka kirke. 

Dette er en verdifull stund hvor du som forelder skal kunne få muligheten til å knytte relasjon og kontakt til ditt barn via rytmer, regler, musikk, sang og tilstedeværelse. Din stemme er den vakreste stemmen ditt barn kjenner! 

Etter en halvtimes tid i kirkerommet med sangstund flytter vi oss til menighetssalen der frivillige har dekket på og ordnet til en deilig lunsj. Vi er heldige! Denne stunden nytes ved at barna har det fint sammen på matter i et lokale som rommer dem alle, samtidig som frivillige og Mari er tilgjengelig for å vugge og bære litt på din baby, slik at du kan få spise lunsj en stund i fred og ro, hvis du ønsker det. 

Vi prøver å variere stundene våre noe med foredrag, førstehjelpskurs og innledninger av tema som vi håper er av interesse for dere. Kom gjerne med innspill på hva du ønsker å ta opp som tema, som engasjerer deg som småbarnsforelder! 

Følg facebook-siden vår: "Babysang i Eiksmarka" for informasjon fra uke til uke.
Menighetspedagog Mari oppdaterer denne siden med program og opplegg. 
Vi følger forøvrig skolens kalender, slik at babysang utgår i skolens ferieuker. 
Oppstart for semesteret våren 2020 er 8. januar. 
Siste gang før sommeren blir 10.06.20. 

Den 22.01.20 skal vi til Eikstunet å synge sammen med de eldre. Jeg håper at mange vil være med på denne stunden som er så betydningsfull for de eldre og hvor vi får kjenne på verdien av fellesskapet på tvers av generasjoner. 

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Mari: 
Mail: ms858@kirken.no/ 98267819

Vel møtt til en flott og sosial stund med din baby - og mange koselige mennesker i samme situasjon som deg i ditt lokalmiljø. 

Tilbake