LYS VÅKEN!

Har du tenkt på at det går an å sove i kirka?

Fra 30. november - 1. desember inviterer Østerås og Eiksmarka menigheter alle 5.-og 6.klassinger til et helt døgn med aktivitet i Østerås kirke! Vi skal leke ute og inne, spise en skikkelig god festmiddag, ha juleverksted og bli kjent i kirkens kriker og kroker. Og så skal vi finne soveplasser og overnatte i kirkerommet sammen!

På søndag morgen er det feststemt gudstjeneste klokken 11.00, hvor vi skal være med å bidra med ulike ting vi har øvd på, laget og forberedt på lørdagen. Da er foreldre, familie og faddere spesielt invitert til å komme og feire kirkens nyttårsdag sammen med oss!

Meld deg på her.

Vi gleder oss til å se deg!

Har du spørsmål, kan du kontakte kateket Kjetil (kf874@kirken.no / 98 26 78 25) eller menighetspedagog Mari (ms858@kirken.no / 98 26 78 19)

Her er en oversikt over programmet, og ei pakkeliste.
Lørdag:

17.00: Registering, lek og sang
           Lys våken – Hva er det egentlig?
           Gudstjenesteverksted m/aktiviteter
19.20: Middag
20.00: Juleverksted
21.30: Uteaktivitet (værforbehold) m/kveldsmat
23.00: Skumringsstund
           God natt!

Søndag:

08.00: Vekking
           Pakke soveposer
           Frokost
09.15: Siste forberedelser til gudstjeneste
11.00: Lys Våken-gudstjeneste
12.00: Kirkesaft og kirkekaffe

Pakkeliste

Varme klær til uteaktivitet, og i tilfelle det blir litt kjølig inne
Sovepose
Liggeunderlag
Pute og putevar
Toalettsaker
Vannflaske
Pysjamas
Innesko, tøfler eller tjukke sokker

Vi sørger for at alle får mat og drikke! Dersom barna trenger å ha med mobiltelefon må denne ligge i sekken og ikke brukes som underholdning. Og bare ta kontakt hvis du skulle lure på noe!