Trosopplæring i Eiksmarka kirke

Trosopplæring er å lære og oppleve hva det vil si å være døpt og kristen. Det er et samarbeid mellom familie, faddere og menighet.

Læring er en sentral dimensjon ved det å være kristen – og å være kirke. Hva er det egentlig vi tror på, og hvorfor gjør vi det? Eiksmarka kirke inviterer til egne trosopplæringssamlinger én gang i året, fra barna er født til de er 18 år gamle.

På disse arrangementene blir det lek og moro i tillegg til rom for refleksjon og erfaringer knyttet til kristen tro, tradisjon og livstolkning.

Dette er noe av det vi inviterer til:

0-1 år: Babysang

1-3 år: 1-2-3-gudstjenester - tre gudstjenester i året som er tilpasset de minste barna

4 år: Middagssamling og gudstjeneste med utdeling av boka "Linda og den lille kirka"

5 år: Hellige tre kongers dag - vi har juletrefest og blir kjent med vismennene som besøkte Jesusbarnet

6 år: Vi feirer vennskap på HEI-festivalen! Bibelfortelling og utdeling av boka "Tre i et tre"

7 år: Barnekorprosjekt - fem åpne øvelser med barnekoret som ender opp i en festforestilling på fastelavnssøndag

8 år: Feitetirsdag! Vi lager et festmåltid sammen og utforsker hva faste er for noe

9-10: Tårnagenthelg - vi løser oppgaver og gåter i kirkens kriker og kroker

10-11 år: Lys våken - overnatting i kirken

13 år: 12-timersfestivalen - sammen med de andre kirkene i Bærum samles vi til 12 timer med gøy!

15 år: Konfirmasjon

16 år+: Lederkurs